Een appartement huren op Schiermonnikoog

 
 

Vakantie op Schiermonnikoog


Een vakantie op een van de Waddeneilanden is een mooi vooruitzicht en dan vooral in een vakantiehuisje op Schiermonnikoog. Want op dit Waddeneiland, dat behoort tot de werelderfgoedlijst van Unesco, heeft de natuur vrij spel. Hier kunt u heerlijk uitwaaien, wandelen en fietsen zonder mensen tegen te komen en gewoon even een moment voor uzelf pakken. Kies voor een vakantiehuis direct aan het strand en u zult herboren terugkomen van de vakantie.

Appartement huren Schiermonnikoog

Op vakantiepark Koningskaars kunt u een appartement huren. Vier de vakantie in een ruim en modern appartement op Schiermonnikoog. Kies voor een 4-persoons vakantiehuisje of een appartement geschikt voor 6 personen. De appartementen liggen in de duinen, waardoor u meteen het strandgevoel beleefd. Heeft u een hond? Neem deze dan vooral mee! Uw huisdier zal zich helemaal vrij voelen. Wist u namelijk dat het op het overgrote gedeelte van Schiermonnikoog toegestaan is om de honden vrij te laten lopen? Dus boek nu uw appartement op Schiermonnikoog waar ook honden zijn toegestaan.

Naast dat een appartement huren op vakantiepark Koningskaars een goed idee is, omdat u dan optimaal kunt genieten van een fijn en luxe verblijf, zijn de faciliteiten op vakantiepark Koningskaars ook ideaal. Wanneer u behoefte heeft een relax-momentje, kunt u gebruik maken van de binnen- of buitensauna’s en van het ruime binnen zwembad op het vakantiepark. Maak gebruik van wellness op Schiermonnikoog en geniet. U heeft het verdient.

Vakantiehuisje huren Schiermonnikoog

Strandresort Schier ligt niet ver van het vakantiepark Koningskaars. Ook hier kunt u de leukste vakantiehuisjes huren, slechts gelegen op 400 meter afstand van het strand. Kies voor een appartement op de begane grond of een verdieping hoger. Een vakantiehuisje huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest, want de appartementen voldoen aan alle eisen voor een comfortabel en luxe vakantie op Schiermonnikoog. Wilt een romantisch weekendje weg naar Schiermonnikoog? Dan is de 2-persoons relax suite iets voor u. Het is een luxe appartement met privé sauna en een heerlijk ontbijtje is inclusief. Ook als u met een grotere groep bent dan zit u goed bij Strandresort Schier. De 8-persoons vakantiehuisjes zijn namelijk ook gemakkelijk te boeken en zullen voorzien in alle wensen, zoals een ruime keuken, uitstekende bedden en een gezellige sfeerhaard in de woonkamer. Wanneer u een appartement huurt kunt u gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten en neem gerust een verfrissende duik in het binnenzwembad.